Onkológia

Az onkológia a jó- és rosszindulatú daganatok diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó orvostudományi szakág, amely számos speciális szakirányból áll, mivel a daganatok szinte valamennyi szervet érinthetik a testben.

Klinikánk onkológiai magánrendelésén lehetőséget biztosítunk arra, hogy részletesen meg tudja beszélni a különböző kezelési lehetőségeket és kényelmes, nyugodt körülmények között választ kapjon a felmerülő kérdéseire, valamint alaposan megvitathassa a további teendőket.

A konzultáció kiváló lehetőség arra, hogy megbeszéljük a betegség várható kimenetelét, a különböző kezelési formákat, a kezelések potenciálisan várható mellékhatásait és ezek megelőzésének, csökkentésének a lehetőségeit.

A betegségek megelőzéséért mi magunk is sokat tehetünk a helyes életmóddal, a dohányzás elkerülésével, rendszeres mozgással, és azzal, hogy időközönként elmegyünk rákszűrésre.

Mivel a daganatos megbetegedéseknek csak bizonyos típusai ismerhetőek fel önvizsgálattal, ezért kiemelten fontos a megelőzés és az onkológiai szűrővizsgálatokon való részvétel. Manapság életmódunkkal és a környezeti ártalmakkal áll összefüggésben a rákot előidéző tényezők többsége, azonban felfedezhető az örökletes hajlam is. Nélkülözhetetlen a gyógyuláshoz, hogy maga a beteg is akarjon gyógyulni: a gyógyszerek, kezelések fontos kiegészítője a beteg aktív közreműködése, ha kell, életmódja teljes megváltoztatásával.

Onkológia

Onkológusaink:

Dr. Torday László klinikai onkológus

 

Onkológiai árlista
 
1/4 óra 8 000 Ft-tól
1/2 óra 15 000 Ft-tól
1 óra 20 000 Ft-tól
   
Áraink tájékoztató jellegűek, a végleges ár a beavatkozás függvényében változhat.
Jelen árlista ajánlattételnek nem minősül.

 

Jelentkezzen be most!

 

 

 

 

 

Sajtóközlemény